Äntligen släpper det.

Äntligen...jag säger bara äntligen. Hoppades på ett adminstrativjobb här i Lund men verkar inte bli något med det. Blir dock intervju på ett Malmöföretag imorgon-hoppas!

Jo, i fredes när jag o Maria var på stan ringde min handläggare från arbetsförmedlingen och sa att han tipsat mig för en arbetsgivare som ville ha en adiminstratör (lät mer som receptionist i mina öron men ok=)) och att den skulle tillsättas redan på måndagen(onödigt o vara ute i tid ju=)). Jag hoppades massor med de ringde aldrig. Jaja, var väl inte meningen.

Hade en bra och dålig söndag och en hemsk måndag...I söndes hade jag och min prins vår sexårsdag. Jag vaknade depp och blev bara mer o mer depp under dagen...åt första målet mat(mackor) vid tre och klädde på mig o gick ut vid fyra..enbart för o träffa barndomsvännen kenneth som hade en timme mellan tåg och då bestämde sig jag o daniel för o möta upp honom för en fika. Kvällen var iallafall supermysig. Måndagen var däremot värsta ever..förutom de ganska goda nyheterna från ortopeden..hon tror att hon vet vad det är som gör att jag får ont i foten och vi båda hoppas på att kiropraktorn kan fixa det!

Iallafall, idag förmiddag ringde ett Malmöföretag och sa att de ville ha mig på intervju. Det kunde inte kommit lägligare...jag är inge bra på o vara arbetssökande, verkligen inte...Så imorgon 8,30 avgörs allt..hehe. Nä, men det ska bli skoj och jag får väl tänka på det faktum att alla jobb jag sökt och kommit på intervju på har jag fått=)

Nu ska jag kolla på de desperata hemmafruarna...

Tack ni  och tack Daniel som ställt upp för mig i helgen. Hade inte klarat det utan er.

Nu håller vi alla tummarna för mig imorgon!!=)

PUSS!