imorgon flyttar jag=)

Då var dagen nästan här, imorgon går flyttlasset till min underbara lägenhet. Mamma & Pappa tar med allt från Höganäs & Halmstad och sen väntar jag & Oscar & senare Jesper och bär. Sen blir det grillning med familjen & Jesper får träffa mina föräldrar för första gången. Kommer helt enkelt bli en underbar söndag=)

Men först är det lördag och det betyder jobb för min del. Börjar inte förrän 11,30 men tänkte hinna inom IKEA på vägen och hämta en katalog och botanisera, sen ska det fixas massor här hemma med så bara skönt att jag vaknade 06!=) Efter jobbet ska i ut, ta en öl och nog äta lite. Ska bli underbart & att kvällen avslutas med att jag sover hos min älskling gör det hela bara mer underbart!!

Igår jobbade jag, Hanna & Jesper till stängning. Vi åkte in till stan & satte oss i en hotellobby & drack varsin cider o pratade. Jesper åkte hem ganska snabbt eftersom han började 8,30 i morse men jag & Hanna satt kvar till 22,30 ngn gång när vi kände de var dags o åka hemåt-vi jobbar trots allt idag!

Nu ska jag fixa med massor här, ta hand om er och alla ni som är lediga-njut av solen!!

Puss

några dar med min karin

Som Karin så vackert uttryckte det, vi sågs igen efter 4 månaders skillsmässa. Det är det längsta vi någonsin varit ifrån varandra och det har varit jobbigt.. Men nu fick vi äntligen ses genom att jag åkte upp till henne några dar. Vi fikade, gick på stan, promenerade, skrattade och pratade framförallt massor. Som Karins pappa så vackert uttryckte det när vi stolt visade upp vårt inköpta pratvin (det bästa enligt personalen) " ni två behöver väl inget pratvin, ni är så duktiga på o prata ändå:)"

Jag har framförallt skrattat nu dessa dagar och njutit av att umgås med min Karin o bara vara. Vi har preliminärt-bokat en resa för Karin ner hit och jag hoppas att hon kommer så att jag får umgås lite mer med henne o så att hon får träffa mina vänner och såklart Jesper. Tack Karin-jag behöve komma bort från Göteborg lite, få umgås med dig och skratta tills magen gjorde ont!

På vägen hem stannade jag lite längre i Stockholm och fikade med min underbare vän Robin. Vi hade inte setts på 5 år så vi kände de var dags...=) Det var underbart o få prata med honom och det kändes som att vi sågs i förrgår. Det är underbart med sådana vänner. Nu får du komma ner till Göteborg vännen snart så tar vi en fika här, Falkenberg är ganska nära;)

Väl hemma i Göteborg var det dags för bio. Coroline i 3D-format. Kan varmt rekommendera filmen. Den var riktigt bra och det var bra 3d-effekter med=) Tack Per, Linus & ni andra för en trevlig kväll.

Morgondagen tänkte jag ägna med min älskling som precis som jag är ledig imorgon. Vi skulle åkt ut till havet men det blåser massor o ska tydligen regna med så han skulle hitta på något annat skoj. Ska bli underbart o få träffa honom igen!

Ta hand om er
Puss

fullt upp!

Flytten till min egna lägenhet är bara 2 veckor bort o tiden fram tills dess är fullbokad. Känns underbart=) Blir jobb nu fredag-tisdag, en ledig dag med min älskling & sen till Karin på torsdag-tisdag. Söndag den veckan flyttar jag. Mitt i allt detta kommer Bea till Göteborg & då ska det fikas:)

Just det, killen jag dejtat i en månad eller så & jag har blivit tillsammans. Känns helt fantastiskt och jag är kär & lycklig!=)

Helgen tänkte jag sova hos min baby så kommer inte blogga något då han saknar Internet. Hörs vi inte innan jag åker till Uppsala så ha det underbart!

Ta  hand om er, Puss!