Hej då underbara, fantastiska chai-latte!

Då har kroppen sagt ifrån...snyft. Har förälskat mig i Espresso house chai-latte. Ni som känner vet att jag älskar allt med espresso house så ni är väl inte förvånade. Men i alla fall, är ju mjölkproteinallergiker och chai-pluvret innehåller mjölkprotein. Har klarat det innan eftersom de inte är så mycket men nu säger kroppen nej....:( Tänker lyssna på den så får helt enkelt hitta en ny favorit, kanske dags o lära sig dricka kaffe..hmm?

flytande föda...

Eftersom min läpp gör sjukt ont & jag inte får äta varm eller syrlig mat är det flytande föda som gäller. Har inhandlat sojaprotein & chockladsojamjölk så det är vad jag kommer att äta några dagar framöver. Tänkte varva med lite blåbärssoppa och kanske något mjukt tuggbart men får mest ont när jag tuggar så vi får se. Pasta funkade ganska bra igår så kanske ljummen pasta med något... Någon som känner sig avundsjuk på min kost??=)

en något skev Jessica Alba...

just de orden använde Jesper precis... Jag skadade mig på arbetet igår... Slog i bakhuvudet i ett släp tappade huvudet och slog i hakan i samma släp varpå mina tänder borrade ner sig i min underläpp. Fick ett fint litet hål i underläppen och den svullnade upp. Den är fortfarande svullen och därav ser jag tydligen ut som en skev Jessica Alba....haha=)

Hemma från jobbet idag. Min läkare, mamma, Jesper & min kassaledare förbjöd mig o jobba idag. Kände bäst med tanke på att jag igår sluddrade och var dåsig hela dagen. Läkarn tror att de kanske är en mild hjärnskakning men ingen vet... Har ont & äter värktabletter och hoppas jag mår ännu bättre imorgon så jag klarar av o jobba=).  Måste tänka på vad jag äter. Inget med syra i, helst inget varmt & efter varje måltid får jag gurgla mineralvatten för att göra rent hålet i läppen. Eller såret kanske jag ska säga..:)

Nu ska jag vila lite mer och se om värken mystiskt vill förvinna, sluddrar iallafall inte lika mycket idag och dåsigheten o yrheten är nästan borta-jippie=)

Puss på er