midsommar

Var i Halmstad över midsommar, bilder finns på Karins blogg så titta där...:)

Kram på er alla

en söndag med mys!

Spenderade söndagen med min lilla Karin. Vi gick till ica o handlade lite, sen tittade vi på en skofilm-kan inte bli bättre:)när filmen tog slut ville vi måla. Eftersom jag är grymt dålig på detta är uppfinningen målarbok helt underbar. Karin målade nallar o jag mickey=). Lene ringde o frågade om vi ville komma över på tacosmiddag, säger man inte nej till...:)

Sen skulle jag o Karin hem-det ösregnade-
Vi tog varandras händer o hoppade/sprang/gick hem. Usch så blöta vi vatt, men var skoj...:) Hem o ta av alla blöta kläder o en varm dusch- kan inte bli bättre.

I övermorgon kommer min underbare sambo hem-längta! Sen bär det av till Halmstad med mig själv, Daniel, Karin o Johanna..stackars Daniel som får åka bil med oss tre...le*

8 juli åker jag o Daniel till Polen, stannar i 10 dagar=ren lycka!!

Ska gå o fixa lite i lägenheten nu, vill ha sol!!

Älskar dig Daniel!

Stooor kram på mina vänner, ni är grymma!

paus i städningen och dags att lämna några rader

Var ju ett tag sen jag skrev. Beror mest på att datorn mest stått avstängd (palla ha den igång=))

Har flyttat ihop med min underbare älskling som för tillfället är borta för sista gången. Vi ses 21 juni i hstd o jag längtar så:) Blir midsommarfirande där med Daniel, Karin, Maria o massor fler. Riktigt skoj!!

Delar av sommaren planerad med. Åker till Polen med min Daniel 8 eller 9 juli, stannar till 18 juli. Så skoj. Träffar mamma, pappa o Maria där nere o så ska vi åka runt lite, skoj o äntligen visa min baby mitt kära land!
I slutet av aug blir det en weekendresa (fre-tis) till England och kusin Filips bröllop, skoj! Längesen man träffade honom med så ska bli riktigt skoj! Åker med mamma o pappa o vi avslutar resan med två dagar i London..lycka* (bröllopet är utanför Eastbourne).

Förutom det blir det dessvärre plugg med Lina i nästa vecka..snyft* Men sista nu! Annars är det en del Tufvansaker (vice där nu ju:)), städning imorgon och cafécrawl på torsdag. Skulle fixa saker med Bea under sommaren med och har massor med protkoll o läsa o skriva under. Sen blir del solning, kanske lite jobb på Life, säkert hälsa på syskonen och familjen, självklart umgås med älsklingen & fixa i lägenheten.Så skoj!

Nu ska jag återgå till städningen, bara köket o våttårka golven kvar så rätt lungt..sen blir det F1 från Canada=)=)

Tack Karin för en underbar gårdag!

Älskar dig Daniel, längtar efter dig!Kyss

Puss på er alla