stor pust!

Var o handlade precis o påvägen hem mötte jag Gösta o han cyklade. pust* Gösta kör inte bil han cyklar:):):)

precis hemkommen

Då har man jobbat andra dagen på Pudas. Vatt mycket trevligt...Kvällen började med att jag o Karin stod i pumpbaren (inget folk) o dansade...så snygga...Skapade ALLKÅRSDANSEN=)=) (som vi för övrigt fick visa upp för alla jobbare under middagen sen)=), kvällen fortsatte med Karin i nästa bar, vidare till garderoben och tillsist entrén. Var ngn som försökte planka in 01,10 (efter stängning)

Städning o mat sen taxi hem. De hade en 8 mannabuss o vi var 13 pers. Men han sa de var ok...så jag, Karin o Disco fick stå i bagaget...hehe* Var en trevlig resa där en busschafför ändrade till en minibusstaxichafför:)


Kanske sova lite...hmm

Imorgon kommer Daniel.längtar*

Karin, ha det underbart i Uppsala o Lene du nere i Blekingelandet:)

Puss, Kram o Godnatt!

från systern

var precis inne o spanade på systerns blogg och hittade detta:
läs o njut...


Kille ~23: Aa, pluggar ni här i Lund då eller, eftersom ni ska gå nation?
Tjej ~20: Ja.
Kille ~23: Mhm, men vad pluggar ni då?
Tjej ~20: Lantmäteri.
Kille ~23: Men då pluggar ni inte egentligen i Lund..
Tjej ~20: Vad menar du?
Kille ~23: Jo men då är ni väl på nån bondgård och mäter typ..?!

HAHAHAHA!! Helt klockrent!

Skönt o veta att de inte bara är vi samhällsplanerare som har krångel att få andra o förstå vad vi gör eller ska bli. Ifs vet väl inte vi helller vad vi ska bli men har ju ett år kvar att komma på detta på=)

Eksjö snart, träffa min underbare pojke;) Älskar dig!
Karin, du är en underbar vän och tycker verkligen med om o både prata med o gå våra underbara promenader, så skönt med ngn som går lika snabbt...le* Puss på dig vännen o pussar till mina andra vänner med!!

foten bättre...jippie*

Så sent som igår morse hade jag nästan gett upp hoppet om att foten skulle bli bra..att jag skulle få ner svullnaden. Men hör och häpna..foten är bättre...glad*

Var hos min underbara sjukgymnast idag (som kallar mig för Natalia med det fina namnet=)=)) för att läkarn ville jag skulle tejpa den, satt o prata lite o sen började hon o pina mig (hennes ord)..Hon tryckte o hitta en öm punkt, inga blödningar i foten (bra men samtidigt skumt eftersom de är ngt fel på foten). Hon satte två nålar i foten (akupunkturnålar) och ngn grej som hon eldade på den ena nålen. Foten känns faktiskt bättre och jag får använda den massor nu...
Tant K, nu kan vi promenera igen!! Ska dit imorgon igen o sen en gång till...Hon vill kolla foten lite innan hon tejpar den.

Läkarn jag var hos förra veckan påstod att jag hade lätt för o svullna o därför var de inget konsigt att en fot var svullen, att jag dessutom hade ont pga svullnaden. Sa detta till min sjukgymnast som förklarade att det var rent skitsnack! Man har INTE ont pga en svullnad.

Ska jag göra lite lunch o sen blir de plugg i solvärmen=)

Daniel, Älskar dig mest av dem alla!!

Stora pussar o kramar på vännerna!!


såå arg!!!

Är arg, o när jag är arg, upprörd eller glad vill jag dansa. Sätta på någon bra skriva, antagligen Mika, och hoppa runt..nu kan jag inte ens det..:(

Vet att hata är ett starkt ord o använder de väldigt sällan, men jag HATAR verkligen jourtanten jag pratade, tidvis skrek åt, innan. Min fot är paj igen, säkert en inflammation i ledbandet ...igen..suck* Började med ortopeden som inte tar akuta fall, de är ju en gammal skada..!!!! Hon sa jag skulle gå till vårdcentralen, får inte tag på dem, försöker med akuten efter 17..aj vad ont jag har nu!!, De hänvisar mig till sjukvårdsupplysningen. Får prata med en go tant som undrar om jag bytt skor...hehe* Hon säger åt mig att ringa jourläkarcentralen o anser att de ska ta emot mig. Ringer dit, väntar massor o tanten ringer upp. Nä, då är min skada helt plötsligt inte akut. Ta en värktablett o så kan du få en tid på vårdcentralen imorgon...grr* Dumma tant!!!!!!!!!! Så nu sitter jag här, massa ont, svullet o väntar på att klockan ska bli 10,15 imorgon bitti! De kommer skicka mig på röntgen som kommer skicka mig till ortopeden, så himla onödigt. Hatar vårt sjukvådssystem med...

Nä, nu ska jag använda min ilska o skriva klart den ena artiklen. Borde väl skriva nästa med eftersom jag vet att morgondagen kommer spenderas på diverse sjukinstanser...suck o gäsp!!

Tack Karin för att du är en så söt vän, o tack för den supergoda lunchen!

Älskar dig Daniel, o grattis till de lyckade teoriprovet för lastbil med släp...hmm CE kanske?=)

påskmys

Precis hemkommen från skolan. Varit där med Karin på Påsk i ord och ton. Helt underbart var det. Svenska kyrkan arrangerade det o det var läsningar från Bibel 2000 o sång. Vackert. Ja, jag är kristen...(katolik dock), ja, påsken är speciell och viktigt för mig! Så är det! Påsken är en vacker högtid som jag värderar högt.
Åker hem till föräldrarna imorgon, ska bli mys o umgås med dem över påsk. Pappa ska spela en del(han är kantor i kyrkan i Halmstad o Oskarström) så kommer nog hänga med på ngn mässa o lyssna o sjunga!

Glad påsk!

Ikväll blir det middag med Karin o kanske Daniel (om han hinner hem). Vi ska göra spagetti o köttfärssås o umgås. Ska bli riktigt mysigt!

Älskar dig Daniel!

Gå ut o krama om någon och njut av denna högtid!

söta...

   Min underbare pojke...helt underbart söt! Älskar dig baby!!



  Pingviner är de sötaste av djur. Bara titta på dem..Vet bilden är tecknad men ändå..=)


lite klag, fel...vet de..!

Vem var det som kom på den briljanta idén att smitta mig med pollenallergi?? Kan man smitta ngn med det..?Min pollensäsong har börjat o kommer att hålla på till hmm oktober om jag har otur. Blir några månader med ögondroppar, nässprej om jag har otur o naturmedicin om jag har tur..har jag riktigt otur blir de akutmedicin o allergichock..suck* men men..Är ju bara några månader om året så ska väl inte klaga...

Kan ju tycka att pollenallergi räcker, det räcker med en allergi..Men nej, då ska jag vara laktosintolerant med..Vet, ingen allergi så men ändå..!Det dåliga med att vara laktosintolerant är ingen mer good choklad (utan tabl förstås)..dyr mjölk (18 kr/litern) o vara (enligt mig) jobbig när man ska äta ute eller är bjuden till ngn. Visst kan ta tabletter men hur skoj är de i alla lägen??Ni som känner mig vet hur jag känner inför tabletter...Men men, ska inte klaga...finns de som har det sååå mycket värre!...Finns ju bra saker med detta med...finns massor av godis jag inte tål, vilket gör att jag inte äter lika mycket godis..likadant med massor andra onyttigheter...Jippie för det!!!

Blev ju moster i onsdes..en
pojke..helt underbart söt. Hamnade i Halmstad i helgen (helt oplanerat) och fick träffa den lille pojken. Lycka till Joanna och Oscar!!

Avslutar med en stoor kram till min vänner, en kyss till min pojke o en snäll tanke till er alla!