en dag i Lund

Igår var jag & umgicks (läs fikade) i Lund. Jag behövde avsluta hos mig chiropraktor i Lund för att kunna få med mig mina bilder och få en rekommendation till en chiropraktor i Göteborg. Hon kände en i Borås som jag ska ringa. Jag passade på att fika med lite vänner väl nere i Lund.

När tåget kom vid 10 stog Jonas & mötte mig på stationen. Vi gick med vana steg till Espresso House (han försökte inte ens föreslå ngt annat=)). Vi satt UTE & fikade och pratade massor. Ett av favoritcitaten var " du är så bra & krama, du blir så glad när du får en kram"=). Du är så underbar min vän!! Det var precis som att vi setts dagen innan, som alltid när jag & Jonas ses. Nu hoppas jag att han och Denise kommer upp till Göteborg snart. Denise har en bror här uppe så de ska upp i sommar i alla fall. Vi fikade lite och begav oss sen ner på stan. Jonas sa de magiska orden, jag måste köpa ett linne=)=) & vi gick till HM. Det blev 2 superfina linnen & 2 par skor, flip flop & hmm (jonas kan namnet, ngt spanskt:)).

Vi mötte upp Maria & Erik och begav oss till Coffe break för utelunch. Grov ciabatta med diverse fyllningar, mozzarella, pesta & soltorkade tomater till mig-vad annars=). Där satt vi ett bra tag och pratade om allt mellan himmel & jord. Maria & Erik kommer till Göteborg imorgon så blir nog en efter jobbet öl med dem imorgon!

Gick på stan lite till innan det blev dags för chiropraktorn. Har fått en låsning i ländryggen men det går att fixa. Dock lite tråkigt för jag hade hoppats att de skulle bli bättre. Hälsenan har iaf blivit bättre. Sen var det fika med Marcus & sen tåget hem.

En härlig dag helt enkelt. Idag blir det picknick & cortege med vänner. Ska träffa de andra vid 16 & innan dess ska jag tvätta, duscha, äta frukost, köpa sallader & hjälpa Joanna lite här hemma.

Ha nu en underbar valborg
Puss

bra saker

Det finns många bra saker med mina nyfunna vänner här i Göteborg. En av de bästa med Jesper är att jag får äta ovanlig mat med honom. När vi åt sushi ett gäng i förra veckan fick jag prova svärdfisk & smörfisk och när han lagade mat till mig i söndes gjorde han thaigryta med bläckfisk. Grymt impad över att han kunde laga detta och mer inpad över hur otroligt gott det var. Jag gillar bläckfisk!! Får nog ta o köpa hem det=) Hade i alla fall en väldigt bra kväll hos Jesper, med god mat & trevligt sällskap!

På torsdag är det valborg och då ska vi kolla cortegen & sen ha picknick tror jag. Får se vart kvällen bär oss:) Imorgon åker  jag ner till Lund, fikar med Jonas, Marcus & lillasystern & går till chiropraktorn. Lite nervös inför det sistnämnda, mest för att jag haft ont senaste tiden men de kommer nog gå bra:)

Nu ska jag hoppa in i duchen & bege mig till jobbet. Har telefon idag så kommer svara i växeln, skoj med omväxling=)

Ta hand om er & om vi hörs innan så trevlig Valborg!

En dag i äventyrens tecken

Igår umgicks jag med Per. Vi träffades i botaniska vid 15-snåret, gick en promenad, fick för oss o gå ut i skogen, klättrade upp för ett berg, fick se fin utsikt & klättrade ner längs med ett stup. Det fantastiska med detta var, förutom att man kunde g i kortärmat, var att Per ramlar när vi kommit ner från stupet. Han klarar all klättring men när vi kommer ner på plan mark snubblar han-hahahah=) Klockan hann bli 17 så vi bestämde oss för o åka ner till korsvägen, gå till focus och handla mat. Vi gjorde en liten avstickare till Liseberg, köpte årskort & åkhäfte och åkte lisebergsbanan och kanonen. Per lurade upp mig i kanonen och jag var livrädd, speciellt när Per säger (när vi sitter i kanonen, längst fram) att han egentligen hatar kanonen...:) Men det var skoj & vi kom såsmåningom till Focus och handlade grönskaer o kött till wok. Väl hemma här fick vi för oss att vi skulle överraska Jesper, som jobbar extra på haket, och började höra av oss till folk..:) Vi åt god mat och begav oss ner på stan & avenyn för att säga hej till Omar. På väg dit mötte vi Helen & Robban som nog i skrivande stund tisslar om mig & Per-hahaha. Vi hittade Omar och lyckades med att reta upp en ordningsvakt, få ett sällskap på 10 pers att flytta sig och sen blokera hela stället. Haha! Vi skrattade gott o gick där ifrån igen:) Vi kom i alla fall till Haket och överraskade Jesper som blev riktigt glad. Tog gräddcola shot med Per & Fredrik & satt o pratade med dessa till 01 ngngång när jag tog vagnen hem.

Idag har jag gått långpromenad & ska strax in i duschen för att senare bege mig hem till Jesper. Han ska laga mat & vi ska kolla film.
Ha en underbar söndag mina vänner
Puss

Skönt med lite ledigt:)

Imorgon är jag ledig. Känns konstigt, jobbat dagligen sen i torsdes =) Morgondagen bjuder på ärenden på stan & tvätt o sen ska jag umgås med Per. Han har gjort planer så ska bli spännande:) Ledig söndag med & då ska jag hem till Jesper o umgås. Sen blir det jobb mån,tis & lund på ons. Torsdag betyder valborg och häng med vännerna, sen jobbar jag helgen:) Har helt enkelt fullt upp närmsta tiden men känns bara skoj:)

Åt sushi igår. Andra gången någonsin jag åt det. Första gången var hemlagad & jag gillade de inte så mycket. Igår var det på haket (ett ställe där Jesper jobbar extra i dörren) och det var riktigt gott. Trodde jag aldrig att jag skulle tycka:) Fick smaka svärdfisk, smörfisk o ngn veg. bit-mums! Så blir nog sushi igen, iaf på haket:)

Ta hand om er!!
Puss

inge bra..:)

Idag är ingen bra dag alls, känt mig nere hela dagen & alldeles tom i huvudet, vet ej vad de beror på heller hmm... Tänkte bota detta genom att åka hem till Per, äta pannkakor o bara umgås. Nog precis vad jag behöver. Tror att vi tar promenad & kaffe på stan innan jobbet imorgon, vi börjar 11 båda två! så nu hoppas vi att jag lyckas hitta tillbaka till mitt lyckorus:)

Ta hand om er denna söndagkväll!


Just det, personalfest igår. Tack alla för en underbar kväll! Hade sjukt skoj & åkte hem i någorlunda tid. Tror jag var hemma 00,10 någongång. Jag är inge bra på laserdome men hade sjukt skoj. Bastun & ölen efteråt var såååå skön!

Nu ska jag fixa lite här innan spårvagnen bär av mot frölunda.

Puss!

Lyckorus!

Jag har kommit in i ett lyckorus, allt går min väg...:) Jag trivs super på jobbet, datum för inflyttning är satt och närmar sig, jag har fått nya vänner, det är personalfest imorgon & jag hade en underbar dag/kväll igår. Ibland blir allt så bra...=)

Personalfesten imorgon består av laserdome & buffé. Blir nog tidig kväll för mig eftersom jag jobbar 9,45 på söndag, min jobbhelg som väntar=) Känns skoj ändå för då kommer helgen gå snabbt och så börjar en ny vecka, säkert med spännande saker!

Nu tänker jag slå bort alla "vad du är lycklig, mår du verkligen bra" kommentarer och bara njuta! Kommer hoppas att jag slipper pjoskande och "åå, vad synd det är om dig-miner" angående antingen mitt jobb (som jag älskar) eller att jag är singel (vilket inte gör mig något). Jag är ung, jag bor i en stad som jag älskar, jag har ett underbart jobb & underbara vänner. Vad har jag o inte vara lycklig för? Nä, nu slutar jag bry mig om alla tycka-synd-om fasoner och njuter av mitt lyckorus!

Ta hand om er där ute!

Puss

Inte längre ny...

Idag åkte den av ... ny på jobbet-skylten alltså...:) Jobbat en månad nu så tyckte det var dags:) Känns galet skoj att jag inte är en av de nya längre. Ska jag bara läsa på om Bauhaus-kortet så kan jag få en pin med "fråga mig om bauhauskortet"

Ser fram emot torsdagen, då blir det en öl på stan med en speciell person :) På lördag är det personalfest :) En underbar vecka helt enkelt!!

Ta hand om er
Puss

Underbara vän!



"Du är het på dedär med att se positivt på allting. Beundransvärd egenskap som fler borde lära sig!"


Har man inte underbara vänner när man får ovanstånde sms bara sådär så vet jag inte=) Fick det av en av mina nya vänner upp i Göteborg och har inte slutat le än!

Jobböl-en farlig företeelse

Jag var på jobböl med ett gäng från jobbet+Fredrik igår. Såå skoj-tack alla!! Vi pratade och tiden flög förbi. Vid, hmm tror 00,15, bestämde sig jag o Jesper (som båda jobbade idag) att de var dags o ta sig hem. När vi väl kom ut regnade det..=( Spårvagnen skulle dröja lite så vi promenerade till nästa hållplats, tog trean till Valnad och tänkte hoppa på femman. (Trean kör inte natttrafik, på vardagar iaf). Femma skulle dröja massa tid så vi fick för oss den briljanta idéen att gå till Korsvägen från Järntorget typ. Promenaden var väldigt trevlig och jag fick lära mig lite om Göteborg men regnet slutade inte. Frös inte alls förrän jag satte mig på spårvagnen, kom hem, sov 3 timmar o vakna av kramp i HELA baksidan av högerbenet-aj! Kom till jobbet och tappar rösten inför flertalet gäster. Självklart ska jag dra på mig ngt på halsen. Nu har jag varit på Lifé o inhandlat coldizin samt ätit soppa med ingefära. Kommer dock skylla mitt halsont på Jesper..hehe, även fast promenaden var trevlig:)

Nu blir det örter o te för att kurera rösten, vill inte vara sjuk på min lediga helg!

Ta hand om er o Glad Påsk

Puss

jag har hittat honom...

Vem undrar ni säkert?...Jag har hittat min drömman....=)

Har aldrig träffat honom så går helt o hållet efter utseende..=) Sen att han är lycklig med sin tjej sen 13 år tillbaka o att de väntar sitt första barn struntar vi i för en sekund...:)

Titta nedan o njut av den underbara Taye Diggs!!


gillar

Måste tipsa er om en sak jag hittat som jag gillar skarpt nämligen

BOOMERANGEFFEKTEN!

Mer om boomerangeffekten kan ni läsa
här. Kort sagt är det Boomerangaffären som skapat en ny miljövänlig sak. Du kan lämna in dina gamla boomerangkläder till Boomerangbutiken & få 10 % avdrag på nästa köp i din boomerangbutik. Kläderna, eller vissa av dem, märks med bra miljöval o säljs i butiken och de andra återanvänds på annat sätt.

Mer sånthär!!!

Bra Boomerang!!

Nu är våren här..:)

Finns nog inget bättre en våren, eller jo..skulle väl vara sommaren då...:) Nu är våren här på riktigt och det känns inte lika jobbigt o inte vara i Thailand som jag var för ett år sen, men klart...hade inte varit fel. Kanske jag ska satsa på, solsemester i jan/feb varje år..:)

Har kommit in bra på jobbet nu med, trivs super o har bästa jobbkompisarna..:) Nu i måndes när jag jobbade hade jag sällskap av Per på bussen till jobbet o Robin på bussen hem..tack pojkar för trevligt sällskap:) Annars är jag ledig nu några dar innan jobb fre-tors stundar-ska bli skoj=) Lämnar Elmer på dagis, fixar med kläder, går på stan o tvättar...helt underbart skönt är de..:)

Skadade mig idag..aj..:) Gick in med tårna i dörrkarmen till badrummet, har så sjukt ont just nu att jag knappt kan gå..:) Ska bli skoj o se hur jag klarar promenaden upp til dagis o eftermiddagspromenaden med Joanna & Elmer..=) Imorgon blir det allum...=)

Ta hand om er nu o grattis till jobbet Lene & utbildningen o förhoppningsvis jobbet Karin.

Puss