En ledig söndag!

Varit ledig idag, känns skönt eftersom jag jobbade både fredag&lördag o kommer jobba mån-tors. Men jag klagar inte, trivs galet bra på jobbet!

Idag har jag i alla fall varit ledig, tänkte nog bara läsa och gå en promenad men så undrade Joanna om jag ville hänga med henne, Oscar & Elmer ner på stan o äta lunch o gå lite. Självklart följde jag med och fick en dag i solen med strosande i affärer o lunch på favoriten espresso house. De har ju tagit tillbaka sin grillad kyckling sambal (samma varma macka jag o kajsa alltid köpte innan)=).

Nu är jag i alla fall hemma igen, vi har köpt hem ristorantepizzor o ska nog värma den snart. Börjar inte förrän 10 imorgon så blir sovmorgon till 8=)

Ta hand om er och ha en underbar söndagkväll

Kramar!

Till Halmstad några dagar

Ska ta spårvagnen till stationen om ngn timme, hämta ut mitt tågbiljett köpa en chailatte och ta X2000 ner till Halmstad. Just idag bjuder på lite kvalitetstid med en underbar vän! Precis vad jag behöver på min lediga dag!!:) Ni anar inte hur underbart de känns o kunna säga min lediga dag..:) Skulle stannat i Halmstad till söndag eller så men de ville jag skulle ta växeln hela lördagen så självklart hoppar jag på det...:) Växeln innebär egentligen att man står som varukontrollant i drive-in:en o kollar alla bilar som kommer i första hand, sen svarar man i telefonen. Så kommer stå ute HELA dagen, så hoppas på massor av sol!!

Ska till AF på torsdag o få sista pappret underskrivet så jag får lite pengar denna månad med (lönen kommer först nästa månad). O självklart säga att jag fått jobb:)

Annars är allt bra i Göteborg, längtar självklart till min egna lägenhet men det funkar bra o bo inneboende med. Leker småbarnsmamma vissa dar o lämnar Elmer på dagis!

Nu ska jag fixa lite här och sen bege mig ut i vårsolen. Byter till vårjacka i Halmstad idag med, hej då vinterjackan...=)

Ta hand om er!

En glad söndag!

Helgen har betytt massor med saker. Jobbade fredag, tog tåget ner till Halmstad o umgicks. Lördagen betydde Lund och fira Maria. Åt god mat, god tårta & bara umgicks hela gänget-härligt. Idag var det tillbaka till Göteborg vid lunch, en snabbis på IKEA och sen fick jag vara ensam hemma några timmar. Gick en promenad i vårsolen, ringde Marcus på skypen o pratade nog i två timmar. Ringde även Mange lite snabbt-behövde ventilera lite saker och få hans syn på saken (som alltid lyckas hjälpa). Tack pojkar för underbara samtal!!

Nu har Joanna, Oscar & Elmer kommit hem. Vi har precis lagt Elmer så blir nog te & tv snart. Upp tidigt och jobba imorgon, börjar 8,45:) Ska bli skoj o jobba igen, blir att lära kassan hela dagen. Tror de blir med Jessica som jag inte träffat än men blir nog skoj:)

Ta hand om er!

Utmaning från Karin

Tre jobb jag haft: Telefonförsäljare, Receptionist och hälsokostsäljare

Tre platser jag bott på:
Oskarström, Växjö & Lund

Tre saker jag gillar att se på tv:
Har börjat gilla mindre och titta på TV men House, Desperate Housewifes & How I met your mother är aldrig fel.

Tre favoriträtter:
Farmors mat, mat jag lagar med massor av grönsaker & mammas gurksoppa

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
I min nya lägenhet, på ett jobb, på festival med vänner

Tre personer jag utmanar:
Alexandra, Robin & Jonas

Göteborg verkligen rätt stad för mig.

Varit här uppe nu i några dar och trivs så bra. Längtar tills jag får min egna lägenhet men det funkar o bo inneboende hos Joanna, Oscar & Elmer med. Nu är det ju en större lägenhet med..;)

Va på jobbintervju i måndes och väntar på besked. Busschaffören som körde mig från Svingeln ut till Bäckebol köpcentrum var en exakt kopia av taxichaffören i How I met your mother, ni vet vem jag menar..:)..Rashid eller ngt sånt heter han..:)

Ska nog vara här nästa vecka med, finns en chans att jag börjar jobba i slutet av nästa vecka..Vi får se men jag hoppas..:) Har ett annat vik på g som jag verkligen vill ha....hoppas!!

Ta hand om er! Själv ska jag söka lite jobb, hjälpa fläktkillen och slappa i en timme innan Elmer (som är hemma förkyld) vaknar.

Puss

Citat

" När jag är helt nykter kan jag ofta ha fel. När jag är berusad kan jag oftare ha rätt"

Ur: Dödgrävarens dotter av Joyce Carol Oates.

själv...

Kommer nog inte skriva här på några dar...kommer kanske inte svara på msn, sms o liknande...Ta inte åt dig om detta händer..Jag tappade bort mig själv idag och behöver lite distans från alla.. Jag kommer tillbaka, stark! Vänta bara...

Ta hand om er så länge!!

Fredag

Vad hände med denna veckan då..? Hallå...? Har hänt så otroligt mycket denna veckan så skulle behöva lite semester från min själv för o smälta allt. Men eftersom de inte går ringer jag Karin någon /några timmar typ dagligen och skriver sönder Manges msn:) (Ringer gratis till Karin men inte till Mange).

Ska faktiskt få träffa min Mange idag, var säkert 2 veckor sen sist o de är alldeles för länge o jag saknar honom så... Blir nog bara för en halvtimme men eftersom jag åker till Göteborg på söndag och stannar till fredag är det bästa vi kunde komma på för nu! Ska bli skönt o få prata med honom....

Just det, Göteborg...har jobbintervju och min kära syster undrade om jag ville stanna hela veckan och åka med dem ner till Halmstad på fredag. Passar mig utmärkt då jag kan söka jobb där på plats och visa upp mig för Marias chef på dressmann. Har lite jobb på G där så hoppas på det bästa:)
Har ni inte förstått det så är det till Göteborg jag flyttar, fått en lägenhet från 1 juni och det bästa av allt är att det är nära Joanna, Oscar & Elmer och att min Karin med ska flytta dit! Allt börjar lösa sig i mitt liv just nu...känns blandat men väljer o vara glad. Jobb & lägenhet är det jag behöver nu!

Tror det kommer passa mig utmärkt o bo i samma stad som min Karin igen!! Kommer dock sakna att ha Fredrik & Mange i samma stad...& Kajsa såklart när hon nu kommer hem. Hoppas du har det underbart i Argentina min älskling!!

Nu ska jag hoppa i duschen, blir snygg & gå handla på Manges jobb för o se få skjuts hem..lyx på hög nivå=)

Ta hand om er!

Shopping=Lycka!

Gick ner på stan innan för att köpa min väska som hade inkommit. Fick presentkort av mamma i julas och med detta köpte jag denna vackra vårväska!



Färgen är helt o hållet underbar!

Sen hade jag en bonuscheck på MQ så tänkte att jag skulle gå och titta. De hade halva reapriset vilket resulterade i följande:



Byxor från 365 Sunshine.



Kjol från Zoul.



Klänning som man knyter i ryggen från 365 Sunshine.



Strumpbyxor från 365 Sunshine.

Så med denna kulör av färger väntar jag på våren. Tänkte att om jag handlar massor med fina vårkläder så kan ju våren inte hålla sig borta, eller hur?

Vet ni vad det bästa är..allt detta blev mitt för 52 kronor!! Det är ren lycka på hög nivå!!

Underbara vänner!

Hade som sagt vin & filmkväll med en underbar vän igår. Precis vad jag behövde! Nu har jag nya krafter att söka jobb och fixa inför flytten! Så tack vännen för en fantastisk kväll!! Vi hyrde step brothers, tyvärr pratade vi bort hela filmen..eller nja tyvärr är väl fel ord men kan ngn säg om den är så bra att jag ska hyra den igen...?:)

På fredag blir det cosmokväll & kvällen då jag ska få träffa lite nytt folk. Ska bland annat träffa Stina som dejtat Daniel och som framförallt vet vem jag är och hur jag ser ut...Jag känner inte Stina, tror jag..:) Men ska bli skoj och få träffa henne & hennes pojke nu när jag hört så mycket om dem=)

Idag kommer Marcus hit så det blir fika och promenad, om vädret tillåter. Min väska har kommit till NoaNoa med så ska in och köpa denna! Kan visa kort sen! Annars blir det telefonsamtal o jobbsök idag. Ska nog hinna med lite träning med!

Tack söt för ett härligt telefonsamtal. Känns så skönt o kunna ringa dig närsom o helt underbart o få planera vår framtid ihop! Vi kommer få det såå skoj=)

Nu ska jag nog fixa lite här och bege mig ut på stavpromenad kanske, med bra musik och frisk luft=)

Ta hand om er!

tisdag betyder vin & film

Bara för att det är tisdag imorgon betyder det inte att jag inte kan ha en myskväll med vin, eller hur..? Va på systemet o köpte detta vin idag



Väldigt gott, billigt och helt underbart=)

Detta vin tar jag med till en vän imorgon. Vi ska ha myskväll..hyra film, dricka detta vin och prata...=) Kan man ha det bättre en vanlig tisdag?

Språkliga skillnader...

Mamma har en klockren historia som jag hört några gånger men som är lika rolig varje gång, tänkte dela med mig av denna..

För er som inte vet kom mina föräldrar och min storasyster hit 1983 från Polen. På den tiden skulle alla invandrare läsa svenska. Självklart gjorde inte alla detta (tex min gudfar som kom i samma veva) men mina föräldrar läste svenska. De började efter 3 månader och denna historia utspelar sig när de varit i Sverige i 5-6 månader.

Mamma är i skolan, på svenska för invandare och sitter och pratar med ett gäng. Alla skämtar och mamma med. Plötsligt utbryter en person i sällskapet (om jag inte minns fel var det läraren) till mamma: Du är ju skitrolig! Mamma börja tänka vad skit betyder, kommer på det och börjar storböla. Hon gråter som en galning och blir så ledsen att denna person tycker hon är skit rolig. I polska finns inte ordet skitrolig, skit är skit och man är rolig eller mycket rolig...


Hahaha, vi skrattar gott åt detta nu men just då grät mamma floder...:)

Måndag!

Denna veckans första dag har under några månader inneburit depp o ångest för mig men inte idag. Idag har jag redan hunnit träna, packa om flyttlådor, skrivit ut jobbannonser och blivit peppad av min söta Karin! Har massor kvar o göra men en del kräver att jag går ut och tänker hoppas och vänta på att regnet ska sluta. Vill inte ut i regnet ju..:(

Jag och min Karin ska flytta till samma stad. Ni anar inte lyckan!! Jag och Karin måste vara tillsammans mycket och nu kommer vi än en gång få chansen. Jag får min lägenhet 1 juni och jag hoppas att min Karin kommer efter bums och att hon med får en lägenhet snarast! Gärna nära mig;) Nu använder jag Joannas alla kontakter och söker jobb för allt jag är värd..:) Kommer även söka lite kurser, bara för att=) Jag ska få jobb och jag ska flytta! Lägenheten är fixad så nu fattas bara jobbet...=)

Karin arbetar med o få med en annan vän till samma stad som vi ska till och jag hoppas att hon lyckas. Ska nog hjälpa henne på traven...=)

I veckan (hoppas imorgon) blir det myskväll med vin och film hos en vän. Ska bli underbart. Tänkte gå till systemet senare o köpa en flaska rose till oss..:) Sen ska jag lyckas boka in mange med...vi har inte setts på 2 veckor och det är alldeles för dåligt av oss...:)

Nähä, nu får jag väl fortsätta här om jag ska få något jobb..

Tack min Karin för ditt underbara pepp-sms. Känner mig galet peppad och är såååå glad att vi kommer bo i samma stad!!

Ta hand om er mina vänner, Puss