Kanske trafikkaos ändå..

Det snöade lite mer igår..Försökte ta kort igårkväll men varken jag eller Maria lyckades (Försökte ta genom fönstret så kan ju skylla på det).



Vad tror ni??

Idol och tacos med syster igår vad mycket trevligt. Vi hoppades dock att Johan skulle åka ut men förhoppningsvis åker han nästa vecka..hoppas=)

Ikväll blir det middag på stan med min baby. Daniels pappa satte över pengar men orden "bjud natta på middag ikväll". Så vi gör som han vill..=)

Kram!

trafikkaos nästa?

Här i skåne kan plötsligt bilisterna inte köra när det kommer lite snö..För tillfället ser det ut såhär ute:



Vad tror ni? Trafikkaos nästa. Snöade massor innan, har slutat nu men vem vet? Kanske kommer mer...

Ikväll blir det tacos och idol med Maria-mys! Daniel ska på tjänstemannafest så blir tjejkväll ikväll=)

Ta hand om er
Kram

jobbintervju och möte med niclas

Jag har varit på jobbintervju idag, i Ystad. Sjukt långt bort men jobb är jobb. Känns faktiskt som det skulle vara en spännande arbetsplats, men vågar inte hoppas allt för mycket. Intervjun gick ut på o se hur jag är som person så vi får se om jag passar..kanske=) De ställde frågor om vad som gör mig glad resp. ledsen..supersvårt men jag svarade bra på allt-enligt mig själv=)

Mejlade min handläggare på arbetsförmedlingen igår med och han hade ett återbud vilket gjorde att jag kunde komma idag-helt underbart. Känner mig mycket bättre nu efter mötet och har fått lite mer motivation att söka. Han tipsade även mig om ett företag som ligger ganska nära där jag bor. Det handlar om att ringa och intervjua personer via telefon. Tror att det kan passa mig eftersom jag tidigare jobbat som telefonförsäljare. Jag ska ringa dem nu snart och hälsa från Niclas. Så håll tummarna! Hade passat bra för mig och få ett jobb där jag bestämmer timmarna själv så jag får lite pengar när jag söker mina älskade planerarjobb.

Nu ska jag ringa GFK och hoppas på det bästa!
Ta hand om er! Kram

Fick min vagabondtidning idag.

Det var nog länge sen jag skrattade så mycket. Ledaren var helt klockren. Låna eller köp nummer 10, 2008 eller kolla på hemsidan. Helt underbart, handlar om klimatpåverkan.

På torsdag ska jag på arbetsintervju- wish me luck!

Kram!

ståupp, födelsedag & musikal

hej alla.

hänt lite sen jag skrev sist... tänker inte skriva om det tråkiga (avslagen alfakassa o inget jobb) utan om de roliga evenemang jag varit med om.

Jag & Daniel har varit på ståupp i Malmö. Vi köpte biljetterna till Björn,Måns,Soran & Özz när vi bodde i Växjö och den första november var det dags. Kvällen var helt underbar och vi kom tillochmed hem tillslut=)
 

SJ valde att ställa in sitt sista tåg norrut 30 min efter avgångstid utan vidare information. Det gick heller inga bussar och stationshuset var stängt... Vi funderade på taxi men hade turen att börja prata med en man vid namn hmm Conny (ngt i den stilen). Han bor i Landskrona och hans fru kom o hämtade honom. Tur för oss var att Conny var snäll nog att köra oss till Lund på vägen. Kom hem lite sent men hem kom vi!

Några dagar senare var det dags för min födelsedag vilket betydde några presenter och vänner på tårta.

En sådan här fast för 2009 fick jag av Maria!Parfym från mamma & pappaFick jag av Jonas. En fjärrkontroll vilken styr män=)Blomma av Maria.Av Joanna,Oscar & Elmer. 4 koppar och te!

Där har ni alla mina presenter. En personlig almanacka för 2009 av Maria, parfym av  mamma&pappa, kort av Karin & Joanna,Oscar&Elmer, Presentkort på nack & ryggmassage från min pojkvän, Man Control fjärrkontroll av Jonas, blomma av Maria, 4 tekoppar och te av Joanna,Oscar & Elmer, tårtan jag bakade & skor jag fick av mamma&pappa.

Igår var jag, Daniel, Mamma&Pappa på Jesus Christ Superstar. Helt underbart bra-gå och se den om ni lyckas få biljetter. Är ganska slutsålt.


Sist måste jag visa mina nya klackar. Daniel reklamerade ett par skor och då passade jag på att köpa nya klackar!


Nu ska jag fixa lite här innan jag & Daniel ska på middag hos Maria!

Puss & Kram!