Nu ar vi pa Koh Lipe

Hej igen.

Sen sist har vi slappat pa Koh Lanta, natta fick grova andra gradens brannskador av en for gammal solkram - aj! det har precis blivit bra, 2 oar senare.

Efter Koh Lanta bar det av till Koh Bulon Leh, en liten o som manga turister annu inte upptackt. Vara Bungalows lag precis vid stranden som vi for ovrigt hade for oss sjalva, ibland var dar nagon till. Elen var pa mellan 18.00-06.30 och Internet funkade 18.30 o under natten. Helt underbar o dar man blev kompis med ALLA. Fick se hur sjo-zigerarna lever!

Nu har vi tagiot oss till Koh Lipe, en lite storre o med lite fler turister men anda vacker och mysig. Kritvita strander och mycket koraller - med andra ord perfekt for snorkling. Idag vid 16.30 stod tempen pa 32 grader. hett.
Natta har varit pa fotmassage+skrubb och aloe vera inpackning (det senare for brannskadorna) och imorgon blir det massor av snorkling samt helkroppsoljemassge...denna massage kostar 60 kr och haller pa en timme!

Nu blir det lasning pa rummet och sen sova. Imorgon ar en ny dag och pa onsdag aker vi harifran for lite shopping i Bangkok. Pa fredag aker vi till kalla Sverige.

Vi ar redan sugna pa nasta resa, sa den kommer nog snart...=)

Kram till er dar hemma!

Resedagbok från värmen, första dagarna

Då var vi i Thailand, äntligen! Vi åkte från Landvetter vid halvelvatiden den 13e och kom fram till Bangkok, via Amsterdam, ungefär klockan 7 den 14e. När vi väl kom fram till hotellet checkade vi in och sedan sov vi i några timmar, eftersom vi missade stora delar av natten. I Bangkok var vi bland annat på en nattmarknad där Natalia och Barbara fick fotmassage medan Andrzej och Daniel tog en öl. Tidig morgon dagen efter var det åter igen dags för flyg, denna gången till Krabi. På Krabi väntade en van som tog oss till hotellet, Laguna Beach Club på Koh Lanta, dit var det ett par timmars bilresa. Väl där var det som om vi var hemma i Sverige igen - Nästan bara svenska turister här! Men det gör ingenting...

Hotellägaren säger att temperaturen ligger mellan 36 och 38 grader, och det finns ingen anledning att tvivla på det. Här är jättevarmt!  Havet är också jättevarmt, inte ens badkrukan Daniel kan tveka på att snabbt gå i vattnet...

Vi äter mycket, badar mycket, solar mycket (lite för mycket att döma av hudfärgen), och har det allmänt j*vligt bra! Igår var vi nere på stan en runda och shoppade lite och åt en god middag. Middag för två inkl stor öl och lemon shake kostade hela 220 baht, eller 44(!) kronor.  

Vi ska vara här på Koh Lanta i två nätter till, sedan bär det av ner till Koh Bulon Leh, en jätteliten ö en halv dags bilresa söder ut härifrån.


Puss och kram på er alla! Hoppas ni har det bra därhemma (med era fyra grader och regn...) =)


Snart får jag träffa Joanna,Oscar & Elmer igen:D


Sitter på jobbet och i brist på annat kolald ejag min mail. Fick ett mail fårn min söta Karin och måste bara visa er denna sååå söta bild:



Har ni sett något sötare?? Lene-du räknas inte för vet att du inte kommer tycka att den är söt=)

Åker till Halmstad imorgon och nästa torsdag bär det av till Thailand, Ska äntligen få träffa syster, svåger o systerson igen...de har varit borta i nästan 60 dagar, vet ni hur länge det är...? Ska bli riktigt skönt med..Fick veta av ChP idag att han inte hinner fixa med mitt arbete innan jag åker så blir verkligen bara semester där nere för min del...jippie*..Ifs lite arg på ChP för att jag måste göra det samtidigt som C-uppsatsen men men...=)

Först blir det en nästan vecka i Halmstad...Maria fyller år på söndag så blir till att fira henne. Sen hinns det med att träffa Marias prins Herman med...=)Ska bli superskoj..första gången...=)

Nä, nu ska jag jobba vidare lite sista halvtimmen.

Puss vännerna