Resedagbok från värmen, första dagarna

Då var vi i Thailand, äntligen! Vi åkte från Landvetter vid halvelvatiden den 13e och kom fram till Bangkok, via Amsterdam, ungefär klockan 7 den 14e. När vi väl kom fram till hotellet checkade vi in och sedan sov vi i några timmar, eftersom vi missade stora delar av natten. I Bangkok var vi bland annat på en nattmarknad där Natalia och Barbara fick fotmassage medan Andrzej och Daniel tog en öl. Tidig morgon dagen efter var det åter igen dags för flyg, denna gången till Krabi. På Krabi väntade en van som tog oss till hotellet, Laguna Beach Club på Koh Lanta, dit var det ett par timmars bilresa. Väl där var det som om vi var hemma i Sverige igen - Nästan bara svenska turister här! Men det gör ingenting...

Hotellägaren säger att temperaturen ligger mellan 36 och 38 grader, och det finns ingen anledning att tvivla på det. Här är jättevarmt!  Havet är också jättevarmt, inte ens badkrukan Daniel kan tveka på att snabbt gå i vattnet...

Vi äter mycket, badar mycket, solar mycket (lite för mycket att döma av hudfärgen), och har det allmänt j*vligt bra! Igår var vi nere på stan en runda och shoppade lite och åt en god middag. Middag för två inkl stor öl och lemon shake kostade hela 220 baht, eller 44(!) kronor.  

Vi ska vara här på Koh Lanta i två nätter till, sedan bär det av ner till Koh Bulon Leh, en jätteliten ö en halv dags bilresa söder ut härifrån.


Puss och kram på er alla! Hoppas ni har det bra därhemma (med era fyra grader och regn...) =)


Kommentarer
Postat av: Lene

vad roligt med lite uppdatering om hur ni har det!!Tack för mms:et btw, glömde svara.sorry!
Ha det fortsatt underbart, saknar er massvis!
Kramar från ett snöklätt(!!) Växjö

Postat av: Karin

ok, jag tycker officiellt inte om er längre... neh skojja bara. längtar efter er massor och tycker ni kan komma hit snart igen så ajg får leka lite :) Blommorna mår bra, ska kolla till dem imorn igen. kramar till er alla och hälsa mor och far :)

2008-03-17 @ 22:16:21
URL: http://mourtimer.blogg.se
Postat av: Lisbeth

Berätta mer... längtar så efter sol o värme... njut så länge ni kan...kram till er båda. Lisbeth

2008-03-18 @ 12:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback