Myseftermiddag med en mycket kär vän!

Hej alla.

Idag lyckades så jag o min Jonas. Vi har bokat in att vi skulle ses nu i hmm 3 veckor men olika saker har kommit emellan. Men så idag lyckades vi. Blev lunch (mumsiga toast) & massor och prat hemma hos Jonas. Helt underbart. Tycker alla borde ha en vän som Jonas- en genomsnäll kille som man (jag) kan prata om allt med! Så tack min käre Jonas för att du förgyllde min eftermiddag och hoppas att du fick lite pluggat ändå tillslut, annars har du ju helgen på dig;)

Imorgon bär det av till Halmstad, har Olle på lördag men eftersom jag var i Halmstad förra helgen så åker jag tillbaka hit igen på lördag. Blir samma tåg som systern som åkte dit idag...som för övrigt tydligen klippt lugg. Ska bli spännande o så eftersom jag inte kan minnas sist hon hade lugg.

Just de, jag & Maria var i Malmö igår. Jag hade min röntgen..vet inte hur det gick. Kollade på bilderna o svaret men är skrivet svårt. Verkar dock som att jag någon form av atros?! och en sinhinneinflammation..hmm. Jag vet inte men ska till ortopedcarin den 6 oktober så får väl se då. För de som inte hängt med är det min fot/vad som krånglar...3 år nu..o nu är det tydligen ryggen...hmm! jaja, den som lever den får se=)

Nu ska jag fixa lite i lägenheten och kanske packa kläder...

Ta hand om er alla där ute.

Stora kramar till vännerna mina!


Puss!