ska bli gummiblandare, eller vad tror ni??

Senaste veckan har jag skrivit klart min teori-tror jag, gått igenom alla plan-tidningar, besökt olle, träffat på gamla vänner , grillat och hunnit med en snabbvisit i Halmstad.
Var i Halmstad tors -lör, var hos Olle, promenerade, träffade Mac en snabbis (var inte igår), var ute o åt med mamma o pappa, sprang på böte (super o träffa dig igen) o åkt en massa buss. Var skoj o träffa mamma o pappa igen, alltid trevligt. Det dumma är bara att mina systrar åker till Halmstad nästa helg..=(

Igår fyllde Stoffe år och det betydde grillfest. Var himla trevligt även om de flesta av oss hamnade i matkoma. Men det var trevligt ändå och tack alla för en underbar kväll.

Idag blir det spinning, c-uppsatsplugg o slapp!=) En superbra söndag helt enkelt.

Just det, gummiblandare. Pappa hittade en annons i HP (lokaltidningen i Halmstad) där de sökte 4 blandare till Halmstad gummiblandningsfabrik (eller liknande). Kraven var god fysik samt att ha gått upp grundskolan med minst godkänt i kärnämnerna..tror ni? Kanske något för mig såhär efter 3 års universitetsstudier....hehe.

Skickar en tanke till Anna - du kommer fixa det!

Farmor Ingrid - kämpa på! Du är superduktig!

Daniel-älskar dig min sambo!

Puss mina vänner, ni är underbara!


Äntligen=)

Vet att jag varit dålig på o uppdatera, men men. Den som hoppas på en uppdatering av vad jag gjort senaste tiden får väl fråga=)

Dagen idag består , som vanligt, av C-uppsats. Teori står på schemat!Jipiie=) Var hos min sjukgymnast innan, gick snabbt och smärtfritt = inga mer nålar...jubel! Jag ska träna och anteckna hur det går, pressa min vad lite halvt sådär och inte tillbaka till Inger förrän i Juni=)=) Total glädje. Ikväll blir det styrelsemöte igen, en del som händer på
Tufvan framöver så en del och planera. Men ack så skoj det är!

Nu kommer snart Lene och då ska hon, jag o Daniel gå upp till Tufvan för plugg. C-uppsats för tjejerna och matte för Daniel=Jipiie=)

Sköt om er alla där ute och ut med er i solen!

Pussar och kramar om er!