klar då...

Då har mitt bohag flytt Lund. Finns lite kvar hos syster, typ skrivare, telefon, trappstege o blommor o en blomma hos erik o sen lite blommor på pappas kontor där även resterande bohag hittat sin tillfälliga plats. På lagret på pappas kontor under en stooor pressening står alla mina saker. Förutom de 7 lådor, två resväskor och en väska med kläder och skor(!) som finns här i Halmstad. Allt ska stå nerpackat tills juli då jag får min nya lägenhet.... Känns konstigt och bo hemma igen men nu vet jag iallafall hur länge så känns lite bättre...:)

Flytten gick riktigt bra, hade hjälp av Mamma, Pappa, Maria & Erik så vi tömde lägenheten på en timme..:) Impad!

Nu ska jag ta en lååång dusch och sen nog bara slappa, så galet trött efter allt flyttande och åkande fram o tillbaka..

Ta hand om er
Puss

fredag

Idag är det fredag, känns inte ritkigt som det men kanske beror på att jag inte har någon rutin..:)

Igår hände en rolig sak men det tänker jag inte skriva om här, de som ska veta vet!

Precis ätit lunch, blev fruksallad...tyvärr hade mina föräldrar inga russin eller fikon det är annars mums till



En stor kopp te med (idag) havremjölk är ett måste. Brukar ha sojamjölk annars!

Ikväll lagar jag middag till mina föräldrar, lite tack för att jag få bo här gratis o för att de hjälper mig med flytten imorgon. De ska få potatisgratäng med kassler, fetaost & soltorkade tomater...mums! Och till efterrätt min populära kladdkaka med grädde såklart..:) Blir havregrädde till mig och vanlig till de andra.




Nästan så jag vill äta den nu=)

Alla skrivarpapper tog slut så kan inte fortsätta med det jag gjorde förrän ikväll. Tänkte kolla på Patrik 1,5 istället. Ha en underbar fredag och helg.

Puss o Kram

Nytt rekord-jippie!

Som blodgivare kan man skapa lite spänning i hela saken o tävla. Jag & Karin tävlade alltid om vem som blev klarast snabbast o jag & Maria om vem som hade högst blodvärde (mara ligger 10 över mig så vann inge där). I alla fall, om Karin hade varit med idag hade jag sååå vunnit. Jag brukar ta mina 10 min på mig att lämna mina 4,5 dl blod..idag tog det 5 minuter!!!!! Jag är galet impad och kommer att ta åt mig all ära! Vi struntar i att sköterskan nog lyckades hitta rätt i kärlet..:)



Ok, dålg bild men skriv in den adressen och anmäl er-bums!

Nu är jag hemma och mår strålande..:) Har dock upptäckt en bula på underarmen..samma som jag lämnade blod i..hmm. Det är ett blåmärke och en bula...Men det kan inte vara ett kärl som gått sönder för då hade jag aldrig kunnat lämna så snabbt ju...hmm Vi får se hur utvecklingen går:)


Min Karin: Ha det underbart i Göteborg och festa gärnet, det har du förtjänat!! Och för att du inte ska kunna fuska har inte vår tävling börjat än men du kan ju alltid öva...le stort!


Ta hand om er!!

måste tipsa er!

God morgon!

Innan jag ska iväg och lämna blod måste jag bara tipsa er om en hemsida jag precis hittade. Hade jag haft pengarna hade jag köpt dessa skor utan att blinka:



Ser ni hur vackra..? Så gå in på
Gemenskap Grön och läs om deras verksamhet och handla av dem. Skorna ovan är gjorda av återvunnet gummi från Pakistan och Bangladesh. Det bästa är att varje sko är unik, färgmässigt.. Skorna kostar 1499 och jag vill ha!!

Min nya bästa vän!

Jag var hos min kiropraktor i måndes och hon hade både goda och dåliga nyheter... Min hållning var exemplarisk och jag var bra upprätad..dock bildas ngn form av inflammation i min hälsena varje gång jag tränar. Jag blev livrädd men tydligen är det inget farligt. Hon sa åt mig att använda följande tillsammans med en övning innan träningen för att värma upp hälsenan



Helt klart min nya bästa vän. Nu ska jag bara köpa träningskort här i Halmstad och använda bästisen innan träningen så kanske mitt ben är bra till nästa besök. Nu hoppas vi allihop!=)

Tack min Karin för ett underbart långt samtal igår. Du är en underbar vän och prata med och våra planer kommer att uppfyllas, tro mig!! Vi ses snart!

Kram på er alla!

Shopping..=)

Idag är en sådan dag när man ska hinna med allt och lite till. Har massor med småsaker som ska fixas med, en del gällande flytten och jobb och sen massor annat som har med framtida planer att göra. Jag hoppas innerligt att jag kommer kunna genomföra alla mina planer-hade varit underbart!

Jo, var på AF här i Halmstad idag och fick min nya handläggare. Hon var trevlig och jag ska bara dit varje tisdag och redovisa vilka jobb jag sökt. Inte allt för jobbigt. Sen gick jag till Life-köpte mitt tigerbalsam (förklaring kommer i nästa inlägg) och fick pratat en del med Iwona. Hon är så härlig. Hon kanske kunde fixa några timmar åt mig-hoppas! Hänger väl på hur snabb Ingemar är och han är inte känd för att vara snabb...hehe. Jo, i alla fall. Iwona frågade mig om jag hade en ätstörning, hon tyckte jag var mager...hehe. Där stod jag i vinterjacka och känner mig allt annat än mager..=)

Var på Nilson med och köpte skorna jag lade undan igår. Så vackra! Jag tyckte att jag förtjänade dem och man måste ju unna sig lite ibland!


Ser ni så vackra? Det är converse fast en ny modell. Underbara! Det finns i massor av färger men jag tyckte att denna var såå snygg att jag ville ha den!

Se måste jag berätta hur lycklig jag blev i affären igår när jag hittade följande nyhet



Det är min sojayougurt som nu kommit i vanlijsmak. Galet gott. Det med kiwi, torkade frukter och risentas muslimix..mums!

Skärpning!

Idag är det ju fettistisdagen och börjar på den katolska fastan. I alla fall, jag är i Halmstad och tänkte att jag och föräldrarna skulle få semlor idag. Deras skulle köpas på skånskan (bäst i stan) & jag skulle leta upp något konditori som säljer mjölkfria semlor. Ringer runt till alla här nere på stan och INGEN säljer mjölkfria semlor. Eftersom det är dumt o dyrt o köpa allt för 1 semla valde jag att köpa min från skånskan och sen köpa havrevispgrädde. Så jag helt enkelt kan byta upp grädden och sen njuta av semlan!=)



Bilden är från www.kockendaniel.se/.../2009/02/tl_semla_222.jpg

Jag vet att det är fusk att köpa semlor men efter det som hänt senaste tiden och de planer jag egentligen hade för idag får det bli köp-semlor!

Hon har sitt diadem fel...

Tänker inte avslöja namnen men måste berätta historien. Vi kan kalla personerna för A & B.

A & B sitter och tittar på The Hills och Lauren visas i bild.

A (kille) utbrister från ingen stans: Hon har ju sitt diadem helt fel.
B (tjej): Va?
A: Ja, men det ser du väl. Hon har det helt fel.
B: Jag tycker att det ser rätt ut. Men hur ska hon ha det då..?
A: Man har ju diadem framför öronen, hon har sitt bakom.
B: Skrattar stort!

Så tjejer, ut och testa era diadem framför öronen..det är ju rätt..:)

Tribute!

Efter alla goda råd och underbara mess (ofta alldeles för tidigt på morgonen) måste jag göra en tribute till min vän Robin.

Alla borde ha en Robin i sitt liv!

Tänker inte säga vad han skriver till mig (för personligt) men jag får alltid ett leende på läpparna när jag får dem. Har till o med sparat ett som jag läser när jag känner mig nere!

Tack för att du finns för mig vännen! Du betyder massor!!

Stoor kram.

Nästan klar..

Jag har nästan packat alla saker nu, väldigt lite kvar..:) Känns skönt, borde väl fixa med det istället för o sitta här men tar en liten paus. Hade säkert varit klar men gjorde misstaget o sätta mig vid msn. Fick ifs pratat massor med Christoffer o det är alltid trevligt men det gjorde även att jag sitter här nu, ofärdig.

Måste sända en speciell tanke till Karin, Mange & Robin som alla hjälpt mig otroligt mycket den senaste tiden. Ni är underbara och jag hade inte klarat mig utan er!

Ikväll ska jag umgås med min lillasyster. Bor hos henne nu och hon har planerat hela min helg, känns skönt och tror att det kommer bli väldigt roligt. Ikväll blir det hamburgare och pommes (vi orkar inte laga mat)=) och säkert något tv-program. Är otroligt glad att jag min syster här och att jag får bo hos henne!

På tisdag åker jag tillbaka till Halmstad. Det är med blandade känslor men jag hoppas på det bästa. Det blir väl det man gör det till.

Ta hand om er, ska fortsätta med packningen nu.

Puss

svarta pumps och håkan tankeläsare.

Håller på o packa och tänkte packa ner alla skor (bortsett från de som står hos maria o de som är hos mamma o pappa. Upptäckte att jag har 5 par! svarta pumps. Kan någon förklara meningen..? Hur lyckades jag..? Vad tänkte jag? Aldrig haft en svart period men älskar pumps. Nä, får helt enkelt shoppa massa färgglada så det jämnar ut sig;)


Skor från Have2have! Vill ha=)

Håkan (hellström asså) är min nya tankeläsare. Sitter o lyssnar på honom o han har en låt som beskriver mina känslor klockrent just nu:

"Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig"



Bilden är från Aftonbladet.

Grym kille helt enkelt!!

film med vän!

Var hos min Jonas igår (ja, han är min....vän=)) Jag bad om en film där jag fick skratta, vi såg sex drive. Rolig film men tyvärr inga vackra pojkar. Jonas var desto gladare eftersom han fick se både snygga tjejer o cat-fight:) Jag bjuder på den Jonas men nästa gång vill jag ha fina pojkar med.. När jag kom dit igår satt vi först o pratade i några timmar, så skönt och precis vad jag behövde. Jonas är en god lyssnare=)

Tack för att du finns vännen! Vet inte hur jag ska klara att inte bo i samma stad som dig längre men vi får hälsa på varandra ofta!!

Nu är jag hos min nuvarande hyresvärd, lillasystern. Ska äta lite frukost nu o sen till lägenheten o packa mina saker i flyttlådor. Känns helt fel o konstigt..:(

Nästa projekt är jobb så att jag kan hälsa på min Kajsa nere i sydamerika och kanske till o med åka o jobba med Karin i Australien. Vet inte hur jag ska ha råd eller så men jag vill. Behöver komma iväg och saknar min Kajsa så otroligt. Som tur är finns hon på sms o mail så jag kan få hennes goda råd ändå!=)

Just det, ska upp till Uppsala med. Blir en helg/vecka med Karin, bag-in-box, party och sthlm-resa för o fika med Robin (hoppas på det iaf). Kanske kan lura ner Christoffer med om han är hemma i Gävle-är väl inte så långt..:)

Ta hand om er där ute!

Tack Karin för ditt underbara samtal igår-precis vad jag behövde!!

resor.

Åker till Lund idag,biljetten gick på 1 krona (tradera). Känns ganska lagom:) Nästa projekt är att få pengar till o åka upp till min Karin. Hon har lovat mig en helg bestående av en bag-in-box massor skratt och vi två som gör staden osäker, kan det bli bättre? Ska försöka hinna med en fika med Robin när jag är uppe med. Han bor ju i Stockholm med sin söta sambo så kan ju inte fika med honom när jag är i Uppsala. Sen saknar jag honom och vill framförallt ge honom en kram som tack för alla goda råd han gett mig senaste dagarna, många tiiidigt på morgon.. Impad att han kan vara så smart då..:)

Nä, nu ska jag komma på sätt att kunna finanisera en resa upp till min Tant K! Om någon vill betala den eller om någon råkar köra från Halmstad upp dit så kan jag hänga på..:) Det är lungt!


Tack vännerna- ni vet vilka ni är. Skulle inte vara den jag är idag utan er!!

Karin min underbara.

Karin skrev precis följande på msn, inget mer..

Karin säger:Man ska inte skåda gammal hund i stjärten

Hon hoppades på ett leende och fick ett gapskratt.

Tack min underbara, precis vad jag behövde!

Puss


att bli dumpad av sin själsfrände-nya bantningskuren?

Mitt allt, pojkvän, bäste vän och själsfrände sen 6,5 år dumpade mig i tisdes. Det kom som en så stor chock att jag inte vet var jag ska ta vägen längre...

I tisdes (efteråt) fick min syster i mig en halv kopp te, ett glas vatten. Lite senare åt jag en halv hamburgare och 4 st pommes. Gårdagen bestod av 2 kiwi, en kopp te, lite ris med wok och lite vatten. Nu kankse jag går ner de sista kilona..?Nä, jag vet att inte äta är helt fel men jag får inte ner något. Riset och woken tog en halvtimme och det var mindre än min 2-årige systerson äter.... Jag skulle mycket hellre vara hungrig hela tiden än att behöva uppleva det jag upplever nu..

Vet inte var jag ska vägen, vill bara sova men kan inte för jag ligger och skakar av kyla. Vill helst försvinna helt och hållet. Vill ha svar från Daniel men jag får bara jag vet inte. Varför gav han upp..? Vi är som gjorda för varandra....
Ska dit på måndag så förhoppningsvis får jag några svar då...jag känner bara att jag vill ha måndag nu, fast ändå inte. Saknar dig min Daniel så otroligt mycket- du är och kommer alltid vara min själsfrände och mitt allt!

En levande historiebok!

Min svär-farfar är en levande historiebok. Anar ni hur bra det är att ha en levande historiebok. Daniel sa något om Ådalen 1931 men ingen av oss visste riktigt detaljerna. Gissa vem som kunde varje detalj?? Yes. Så nu är jag lite mer allmänbildad.

Jag och Daniel försöker nu knäcka denna historiebok. Han påstår att man förr (1940-tal & framåt) sa sista april i Lund och valborg i Uppsala. Alla vet att det är tvärt om men vi har inte hittat några konkreta bevis än. Hjälp gärna till, kolla med föräldrar och ge oss bevis..=)

Ta hand om er!

Redo för roadtrip!

Imorgon bitti, närmare bestämt klockan 06,00 åker jag på en 1-dags-roadtrip. Det är jag och mina två underbara, Daniel & Pernilla, som ska upp till Stockholm (Arlanda) och tillbaka. Ska bli riktigt skoj!!

Om jag har förstått allt rätt ska vi åka upp till Arlanda och hämta en hund som egentligen bor i England. Hunden ska bo hos Pernilla ett tag och sen fixa lite ärenden i Sverige för att sen åka hem till England igen. Jag finner detta väldigt roligt men ifrågasätter inget, jag väljer att känna lycka över en möjlighet till roadtrip istället=)



Så här har jag tänk spendera alla bil-timmar. Nyaste Vagabond & IForm-tidningarna, läkerol, torkade frukttärningar, musik och kamera!!
Skapade 5 cd-skivor idag, speciellt för denna roadtrip. Det är helt enkelt 105 underbara låtar. Jag tror att det kommer att bli en bra dag om inte annat är det en supergullig hund vi ska hämta!=)

Ta hand om er!

Morgonprinciper?

Jag och Daniel vaknade vid 7-tiden i morse. Jag gick upp och kissade och sen försökte vi båda somna om. Ingen av oss lyckades och 07,20 ringde väckarklockan första gången. Någon minut senare utspelar sig detta samtal.

Natta: Jag kan inte sova.
Daniel: Men det passar ju bra, inte jag heller.
Natta: Va??
Daniel: Men vi la ju oss tidigt igår (22,30) och jag har ju sovit mina 8 timmar. Jag brukar ju sova 7 timmar.
Natta: Hehe. Men ska vi gå upp och äta en lång frukost då?
Daniel: Men vi kan ju inte gå upp föra klockan har pipit åtminstonde 2 gånger.
Natta: Va? Hahaha. Varför inte det?
Daniel: Det går emot alla principer.

Klockan pep en andra gång och vi gick upp och avnjöt en underbart lång frukost!

Älskling, du och dina principer- Du är ju bara för söt!

Grattis min prins!

Idag fyller min Daniel 23 år. Han börjar också bli gammal..hehe. Nä, men välkommen till 23-åringarna älsklingen! Vi har firat lite med paket i sängen (jeans, strumpor & remi-kex från mig) och ikväll blir det bio med Maria & 3 andra (gissar att Erik är en av dem=)). Vi ska se I taket lyser stjärnorna, kan nog bli bra. Efter filmen ska jag & Daniel hem och laga mat. Kommer nog bli en underbar dag tror jag.

Hade inflyttningsfest/ födelsedagsfest i lördes. En galet lyckad fest för min del! Mycket folk, god plockmat, singstar (Tack Maria & Erik), lite intriger och framförallt snöbollskrig 02,30 med grannarna! Tack alla för en härlig fest & massor av paket=)

Söndagen var en äkta bakisdag men promenader och kebab. På en av dessa promenader, det är jag, Karin & Daniel som går, utspelar sig en härlig konversation. Kommer inte ihåg hur vi kom in på det men iallafall...Vi pratade om hur gamla våra vänner är och kommer in på Pernilla. Ingen av oss (Daniel som träffar Pernilla nästan dagligen och jag som träffat henne ett antal gånger) kan komma på hur gammal hon är, lösningen. Vi kollar facebook. Det är verkligen dagens samhälle. Vet vi inte något om någon kollar vi facebook=)

Nu ska jag fixa mig, göra lite lunch och sen ner på stan och hämta mitt nya id-kort!

Ta hand om er!