konsten att inte hoppas för tidigt.

Är det någon som kan konsten med att inte hoppas för tidigt? Jag kan då den inte alls. Jag börjar alltid hoppas för tidigt och för mycket och blir bara ledsen sen.

Jag var hos min kiropraktor i måndes. Jag har gått där nu ett tag för att få bort min kotförskutning & för att få rätt hålllning o lite till för att min fot ska bli bra. Jag började hoppas ganska fort och nu borde den ha läkt helt. Jag hade massor ont nu innan senast besöket och trodde naivt att det var en del i läkeprocessen. Tyvärr har min fot inte alls läkt... Varför hoppades jag? Jag köpte tillochmed supervackra klackskor...

Nu finns det lite förhoppning att jag ska kunna få den o läka med hjälp av träning men vi får se. Med tanke på den beskymrande min min kiropraktor visade i måndes vågar jag inte hoppas alls längre..


musikhjälpen & stackars man

Hej alla.

Det har varit fullt hur här hemma hela helgen, bara roligt. Pappa har jobbat i Lund nu under helgen och sovit hos Maria och ätit middag här. I fredes var det jag, Daniel, Pappa, Maria, Erik och Markus och igår var det jag, Daniel, Pappa, Maria, Erik, Hanna och Martin. Superskoj att Hanna & Martin kom och besökte oss igår. Vi åt lunch, drack latte & gick på Nova. På kvällen, efter familjemiddagen åkte vi ner till Malmö (hämtade Julia på vägen). Malmö bjöd på
Musikhjälpen! Vi var ju helt klart tvunga och åka ner och kolla på glasburen. Iallafall, när vi står där och lyssnar ringer de upp en kille som önskat en låt, hans berättelse fick en att gråta.

När programledarna frågade hur han mådde sa han sådär. Det blev lite tryckt stämmning som Kitty fick bort direkt genom att fråga varför. Han berättade att hdet nyligen tagit slut mellan han och hans fru. De var gifta i 2 månader innan hon (frugan) ville skiljas för att hon hade träffat en annan. De hade varit tillsammans i jättelänge..Han önskade hennes favoritlåt. Tycker så synd om denne kille- skickar en stor kram.

I fredes var jag, Daniel & Markus ute. Vi gick till Kajutan och hälsade på Jennifer som är barmästare där och bara hängde. Måste verkligen rekomendera alla som bor i Lund att gå dit, de har öppet fredagar. Det är Göteborgs nations lokaler, högt uppe på sjunde våningen!

Tack pappa för att du körde mig och Maria till Citygross så vi fick handla!
Det är en ren lyx att få handla med bil=)

Nu ska jag titta lite på musikhjälpen på Internet. Hade jag haft ett jobb hade jag skänkt massor med pengar till dem men eftersom jag inte har det kanske alla andra kan skänka lite. Smsa och önska en låt! Ni vinner på det och flyktingarna vinner på det!

Stor Kram

Min frukost.

Vad tycker ni? En frukost värdig en prinsessa eller vad..?


Till detta tillkommer en stor kopp te. Oftast pepparmint. (det bli havregrynsgröt).

Boken vill jag tipsa jag ALLA att läsa. En helt underbar bok!

Måste avsluta med några bilder från när jag o min Daniel var på vinterpromenad för några veckor sen.


Min fredag.

Tänkte jag skulle visa min fredag i bilder...


Dessa kläder låg tidigare i två högar i botten av två garderober. Jag fick en smart idé att fixa detta för att lättare hitta rätt kläder...reslutatet ser ni nedan


Den första högen är Daniels kläder som han la i en garderob, hög två är sommarkläder och jobbkläder som fick förpassas i påsar och den tredje är mina koftor och tröjor som fick någelunda plats i den enda garderoben där man kan hänga och lägga kläder. Vad tycker ni? Jag är ganska stolt=)

Lagom till när jag var klar ringde Maria och sa att jag skulle möta henne på stan. Köpte några julklappar för att sedan handla och baka lussebullar med Erik och Daniel. Jag och Maria gjorde det jobbiga (baka), Erik penslade bullarna och försedde dem med russin. Daniel gjorde nog en bulle, på sin höjd. Han diskade dock lite=)

Hur mumsigt ser inte detta ut!

Är typ frisk nu..=)

Hade mitt sista besök hos Olle för en vecka sen, det betyder att jag typ är frisk. Olle har fått bort massor av allergier: pälsdjur, 3 olika pollen, nötter och ägg. Han har även fått bort det mesta av mitt eksem. Helt underbart. Just nu håller jag på att lära mig att äta mjölkprodukter igen. Förutsatt att jag har en mjölkfri kost hemma kommer jag att kunna äta mjölkprodukter när jag är bortbjuden. Kommer att bli helt underbart. Men det är ju inte bara och börja sådär direkt. Jag har ätit en laktos eller mjölkfri kost i några år nu så måste börja smått för att bygga upp enzymerna igen (samma gäller för ägg som jag inte ätit på ett år). Började så smått i fredes med lussebullar där jag hade vanlig kesella och vanlig mjölk, ätit några och mår bra så en bra början.

Hoppas kunna äta mjölk när jag är bortbjuden om några månader, känns dumt att stressa det och bara må dåligt o få en svullen mage!


I eftermiddag blir det skyltsöndag här i Lund. En designskola har satt upp ljusinstallationer i stadsparken, på bantorget och på bangatan. Ska bli skoj och se.

Ha en underbar söndag!