snart lov då..

stor julkram till vännerna*
Nu är de bara en eftermiddag på bibblan med Lina och ett seminarie kvar. Sen är det lov...blir jullunch med några från klassen imorgon, ska bli massor trevligt..säga hejdå till dem. Blir ett tag tills när vi ses igen...i jan någongång...Karin kommer iförsig till mig över nyår...glad*, ska bli riktigt skoj och fira nyår med min Tant K=)=) På fredag kör Daniel hit o hämtar mig, tack gubben=). Vi ska hinna med en runda på stan med Lene här i Växjö..sen ska jag äntligen klippa mig på lördag, behövs verkligen nu=)

måste skicka en speciell tanke till en speciell person, Christoffer. En vän från förr...vi tappade kontakten ett tag o tog upp den nu för ett tag sen. Pratade lite på msn o så...sen började vi prata i telefon. Vi är telefonnördar båda två..ler*, kan sitta i timmar o bara prata om allt mellan himmel och jord.
Vill bara att du ska vet att jag är massor glad att vi fick upp kontakten igen. Våra samtal är super, TACK för att du alltid lyssnar och ställer upp. Du är en underbar vän gubben och tycker om dig massor!!
Han bor tyvärr i Gävle nu, bodde i Halmstad innan...men ska åka upp dit snart...ska bli skoj o hälsa på,se en ny stad och komma bort från allt.

Ska göra mig snygg för Lina och bibblan nu, men skriver nog snart igen. Om inte så får jag ju önska er alla en riktigt God Jul, hoppas några av er får snö iallafall..

en stor bamsekram (min favviskram) till de jag tycker om!

Daniel, älskar dig!

VISP fest igår


då kom dagen....dagen när vi i VISP skulle parta...skoj=)...gick med Daniel & Oscar till ica för o köpa snacks till kvällen..mumsa*..sen var de mat o sen till Tant K för att få håret fixat..sicken lyx...ler* o så fint de blev...massor nöjd....sen var de fest....så skoj...massor som kom o fick festat med Lina min..vatt längesen...Tant K o min Daniel var med där...skoj*...synd bara att lille VG var sjuk...hoppas du mår bättre nu gumman! kvällen blev självklart lyckad...några smärre missöden bara men men=)

sen kom lördag morgon...dags o städa....blä så de såg ut där, men jag o Oscar kämpade o lite bättre vatt de iaf=) sen in till stan o hämta mina glasögon...sitter med dem nu...hoppas de blir bättre med min huvudvärk nu!!

ska mysa med pojken nu o titta på Shrek..

en massor stora kramar till vännerna!!

hmm, lite av en deppdag

tur jag har som har personer som verkligen bryr sig!! det viktigaste för mig!!

föreläsning idag, ny kurs..helt fantastisk lärare,tack..behövs nu känns de som. jag,inne i min deppperiod, var väl inte gladast på föreläsningen..som tur var fick jag en bamsekram från min Tant K-är så glad att jag har dig, precis vad jag behövde! sen hem o så ville Lene komma över på fika...sjävklart fick hon det..alltid trevligt o träffa min Lene o dricka te..sen klart,säger inte nej til hennes lussebullar i första taget. hemma lite sen undrade Karin om jag ville hänga med henne till staden o fixa med hennes sista klappar, bbläväder men skönt o komma bort lite..så begav mig till min Karin o sen GICK vi in till stan..stolt* gick hem med,ännu stoltare*...var vi på stan o gick o pratade,ringde Christoffer..han skulle äta pizza,mums*..vill med ha...blev de tillslut med..så gott=)så blev pizza med Karin o Sonny, alltid lika trevligt...sen hem o här är jag ju nu..ganska seg men med en myslägenhet fylld av tända ljus!mysfaktorn är total..=)=)

ska nog mysa lite framför tv:en...

största kramen till vännerna...tack för att ni ställer upp för  mig i dessa dystra tider!! tack mange för alla goda råd..tack christoffer för att du lyssnar på mitt tjat=) tack Tant K & Lene för att ni är två helt fantastiska vänner....
älskar dig min daniel!!


stor kram med massor av kärlek

ännu en dag med b-uppsats

då var de onsdag vänner...=)

en heldag med b-uppsats då...eller aaa, 9-15,30..räckte väl o nog...både jag o lina blev heeelt sega av det...gäsp*..satt hela tiden o försökte komma ihåg va den "insnöade handledaren från dåtiden" sagt på mötet i går...inte de lättaste eftersom vi inte ville lyssna efter ett tag...dumma!! skrev iaf de kap som han ville ha....ingen idé o försöka sig på de andra..han sa ju själv starkt o tydligt att han inte kommer läsa ngt mer...jaja, vi får iaf kommentarer..han skulle tydligen inte kommentera texterna till de som blir godkända till sem...skum typ dedär..men men....ska vi läsa de imorgon o sen lämna in...sen är de nya tag på tis, en ledig helg ska vi väl få iaf!=)

nu är det snart fredag förmiddag..då kommer min pojke nr 1...den grymme o underbare Daniel, älskar dig cutie=)..
fredagen fortsätter med partaj...alla samhällsplanerarklasserna ska parta...jag o oscar har planerat,duktiga vi varit!!inte vatt så mycke ifs men men...ska bli såå skoj=)

"Jag ser ner på alla som ser ner på dig!" - Moneybrother

en massa stora kramar till dig!


motig dag...

blä,blä o åter blä...

då hade man handledarmöte med ChP imorse...både jag o Lina (som jag skriver min b-uppsats med) kändes oss relativt nöjda med de vi skrivit hitills....självklart skulle detta dissas totalt..:(...vår käre handledar är lite hmm obelutssam o för o använda ett Tant K uttryck en riktig mupp=)....han klagade på nästan allt o sa rakt ut att vi absolut inte skulle hinna klart till sem...vi skulle helt enkelt inte bli godkända för sem...detta har han redan bestämt...han tyckte vi skulle satsa på 3 kap o bara lämna in dem på tors..hmm*..för han kommer bara läsa dem o inga andra....får man de..ser frågande ut*

hittade ett mail från ChP, skrivet förra veckan...där sa han en sak om vad syftet skulle innehålla..idag en helt annan....bestäm dig människa!!! han är dessutom fortfarande insnöad på vår första problemformulering som skrev 5-6 veckor sen...hmm* den ändras ju med tiden...så är de ju alltid..ser man till den vi har nu har vi med honom men självklart är detta helt fel....han kommer med kommentaren att även om vi sitter med uppsatsen 24h/dygnet fram tills inlämning på tors kl 17. skulle vi aldrig hinna med allt...tack för den nu....som du kanske förstår så försvann all motivation och livsglädje ut genom fönstret..tråkigt nog tog den inte med sig hans t-shirts...de är sååå blä=)=) men men...vi satte oss, jag ringde mamma o fick lite pepp... (tack mamms) sen satte vi oss o kom en bit...känns ganska ok ändå...vi är ju bra jag o Lina o de får vi aldrig glömma!!

så nu ska vi sitta här imorgon jag o Lina o vi ska bannemej lyckas! jag tror på oss....som jag lever efter: vi måste tro att vi är bra! ska nog gå till ica o handla o sen göra mig lite milkschake...mums* har jag förtjänat..ifs knappt ätit idag så borde väl äta ngt mer..menmen

älskar dig daniel!!tack för att du är såå söt mot mig när jag bara vill ge upp!!

en bamsekram med massor av kärlek till vännerna mina som varit så snälla idag..tack=)!!

burrväder..brr*

vad är de för burrväder vi har...blir ju mörkrädd så fort man tittar ut, vill ju ha snö o riktig vinter nu..inte blåst o duggregn...var hos optikern innan,har "studentögon"..=) så nu kommer det ett par armani glasögon till natta om en vecka,de är sååå fina!! sen var de systemet kl 11,30..köpte 3 flaskor vin..kändes lite skumt..le* ett litet tips=) cykla inte förbi Växjösjön när de blåser..man kommer ingen vart..sen blir jackan alldeles blöt med...brr*
hem o så kom Lina..fixade lite med b-uppsatsen....nu är de bara o fixa om analysen och slutsatsen o kolla vad ChP säger,hoppas han inte sågar oss totalt...sen bar de iväg till blomsterlandet och titta på massor blommor, vill ha stoor lägenhet nu så jag kan köpa massa blommor...så fint ju=)

hittade den finaste av tröjor i en tidning nu innan...den finns på indiska o kostar 229,är överkomligt..vill ha NU!!! ska nog köpa den...såå underbart vacker=)

ska ringa pojken min nu..saknar honom så:(...men han kommer på fredag,längtar massa mest*

stor kram på vännerna, tack för att ni alltid finns för mig...betyder massor!!

då har man fallit för grupptrycket...=)

lene bad så snällt så varför inte...då har hon skaffat sig en blogg,precis som alla andra..=)

b-uppsatsen skriven..bara o läsa om o om igen o ändra alla småfel som smugit sig in....ska bli skönt när seminaritet är klart o allt=)

martin o victor är ju för söta..de påstår att de är grannar...bara de att de har typ 10 mil emellan varandra men visst=)...fast vad kan man förvänta sig av två skogshuggare...tycker om er ändå=)

ska slappa lite nu...optiker,systemet o träffa lina imorgon..=)

stor kram på er alla där ute!!