burrväder..brr*

vad är de för burrväder vi har...blir ju mörkrädd så fort man tittar ut, vill ju ha snö o riktig vinter nu..inte blåst o duggregn...var hos optikern innan,har "studentögon"..=) så nu kommer det ett par armani glasögon till natta om en vecka,de är sååå fina!! sen var de systemet kl 11,30..köpte 3 flaskor vin..kändes lite skumt..le* ett litet tips=) cykla inte förbi Växjösjön när de blåser..man kommer ingen vart..sen blir jackan alldeles blöt med...brr*
hem o så kom Lina..fixade lite med b-uppsatsen....nu är de bara o fixa om analysen och slutsatsen o kolla vad ChP säger,hoppas han inte sågar oss totalt...sen bar de iväg till blomsterlandet och titta på massor blommor, vill ha stoor lägenhet nu så jag kan köpa massa blommor...så fint ju=)

hittade den finaste av tröjor i en tidning nu innan...den finns på indiska o kostar 229,är överkomligt..vill ha NU!!! ska nog köpa den...såå underbart vacker=)

ska ringa pojken min nu..saknar honom så:(...men han kommer på fredag,längtar massa mest*

stor kram på vännerna, tack för att ni alltid finns för mig...betyder massor!!

Kommentarer
Postat av: Lene

nej vädret är absolut ingen höjdare nuför tiden:( vill ha minst 30 cm snö och nårra minusgrader så att man märker att det snart är JULAFTON! vad har du önskat dej i julklapp?
kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback